BEKİLLİ 19. KÜLTÜR SANAT VE ÜZÜM FESTİVALİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ

15-08-2022

İlçemizde bu yıl 19. Kültür Sanat ve Üzüm Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.  12 Ağustos’ta başlayan festivalde Mary Jane grubu, Ali Kınık ve Tuğçe Kandemir sahne aldı. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı festivalin son gününde sahne alan Tuğçe Kandemir’in konserine vatandaşlar akın etti. Binlerce kişinin buluştuğu alanda sahneye çıkan Kandemir, seyircileri ilk şarkısında coşturdu. Telefonlarının ışıklarını açarak Kandemir’e eşlik eden seyirciler hem eşlik etti hem de bazı şarkılarla duygulandı.

Sevilen birçok şarkısını seslendiren Tuğçe Kandemir, konser sonunda ise seyirciden tam not aldı. Birçok vatandaş festival boyunca sahne alan sanatçılara teşekkür ederek, unutulmaz bir konser yaşadıklarını söyledi.