10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

10-11-2021

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 83. Yıldönümü nedeniyle ilçemizde Anma Programı düzenlendi.

10 Kasım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü Anma Günü programı Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Kaymakamlık Makamı çelengini, İlçe Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanlığı çelengini, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN tarafından Atatürk Anıtı’na sunulmasından sonra, Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ebediyete intikal saati olan 09.05’ te ilçe genelinde çalınan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile bayraklar yarıya indirildi.

Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından Belediye konferans salonunda ilçemiz Kurtuluş İlkokulu tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atattürk'ü Anma programına geçildi. Buradaki programa İlçe Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.