İLÇEMİZ KURTULUŞ İLKOKULUNUN 'OYUN SINIFIMIZ GÜLÜMSETİYOR' PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK

07-06-2021

Okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine Bekilli Kaymakamımız Sayın İrem Baha YAĞAN, Bekilli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇOBAN, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY, Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Halis DEMİR ve kıymetli hayırsever vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayan tören Okul Müdürü Nurcan AKBAŞ'ın konuşmaları, Sayın Kaymakamımız İrem Baha YAĞAN'ın dilek ve temennilerini dile getiren konuşmalarını yapmasının ardından öğrencilerin şiirlerini okuması ve oyun sınıfının açılışının yapılması ile sürdü.

İlçemiz Kurtuluş İlkokulunda yeni açılan Oyun sınıfında tüm öğrencilerimize oyun dolu saatler dileriz.