Başkan Çoban, Sağlık Çalışanlarının Dünya Sağlık Gününü Kutladı.

07-04-2021

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban Bekilli Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Sağlık Çalışanlarının Dünya Sağlık Günü'nü Kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Başkan Çoban sağlık çalışanların hakkının asla ödenemeyeceğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının yanında olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Çoban, "Şu anda önemli bir salgınla mücadele veriyoruz. Bu salgınla mücadele ederken ilgili kurumlar aşı ve ilaç çalışmalarına devam ederken vatandaşlarımız da 'Evde Kal' çağrılarımızı dinleyerek virüsten korunmaya çalışıyor.’ dedi. Başkan Çoban, ‘Toplum sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarının 7 Nisan Dünya Sağlık Günlerini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçten bir an önce çıkmayı umut ediyorum." dedi.

Bekilli Toplum Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Veli Konakcı da Belediyemizin her zaman yanlarında olduğu için Başkanımıza teşekkür etti.