Altyapısını baştan aşağı değiştirdiğimiz Bekilli İlçemizde Cumhuriyet ve Uşak Caddesi'ni sıcak asfaltla buluşturduk. Bekillimize hayırlı uğurlu olsun.

06-12-2020

Altyapısını baştan aşağı değiştirdiğimiz İlçemizde Cumhuriyet ve Uşak Caddesi'ni sıcak asfaltla buluşturduk. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa ÇOBAN, AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman AKDOĞAN ve beraberindekiler alt yapısını tamamen yeniledikleri Bekilli ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceledi. Bekilli’nin görüntüsüyle, yaşam kalitesiyle çıtanın daha da yukarıya çıkacağını kaydeden Başkan Osman ZOLAN ve Mustafa ÇOBAN "Bekilli'de hizmet destanları yazıyoruz ve yazmaya devam edeceğiz. Bekillimize bu hizmetimiz hayırlı uğurlu olsun." dedi.

HER ŞEY BEKİLLİMİZ İÇİN, DENİZLİMİZ İÇİN...