BEKİLLİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI

13-07-2020

Adaylar başvuru belgelerini 14.07.2020 Salı gününden 28.07.2020 Salı günü saat 17.00'ye kadar (Sadece mesai günlerinde saat 08.00 - 17.00 arasında) Yeni Mahalle Çarşı Caddesi No:1 Bekilli/DENİZLİ adresindeki Bekilli Belediye Başkanlığı hizmet binası içinde bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Zabıta memuru alım ilanlarına başvurular boy ve kilo ölçümü yapılacağı için şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Zabıta alımı dışındaki diğer ilanlar için başvuru evrakları şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile ya da elektronik olarak Bekilli Belediye Başkanlığı Bekilli/DENİZLİ adresine gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.) Eksik belgesi olanların başvuruları otomatik olarak reddedilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİ: Eğer alım ilanlarına şahsen başvuru yapamayacaksanız başvuru evraklarınızın belediyemize ulaşıp ulaşmadığını teyit etmeniz açısından evraklarınızı elektronik posta(mail) yerine iadeli taahhütlü posta ile göndermeniz sizin yararınıza olacaktır.

MEMUR ALIMI İLAN METNİ

BAŞVURU FORMU