Denizli İl Kültür Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol belediyemizi ziyaret edip ardından ilçemizde turizme yönelik incelemelerde bulundu.

12-06-2020

İlçemize gelen Denizli İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Turhan Veli Akyol, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çoban'ı ziyaret ederek, İlçenin Kültür ve Turizm'e bakan yönüyle değerlendirilmesi, ortak yapılabilecek projeler, Eko-turizme yönelik lavanta çalışmalarını yerinde inceledi ve ilçe kütüphanemiz hakkında bilgiler aldı.

İl Turizm Müdürlüğü kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından, ilçe kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çoban ile birlikte ilçeye ait kültüre ve turizme bakan yönüyle yapılabilecek çalışmalar konusunda projelere yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Öte yandan İl Turizm Müdürlüğü ekipleri turizm açısından önemli yere sahip olan lavanta bahçelerinde de incelemelerde bulundu.