SAYIN VALİMİZ HASAN KARAHAN İLÇEMİZ KAYMAKAMLIĞINI VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

18-11-2019

Vali Hasan Karahan ilk olarak Bekilli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli 107. Dönem Kaymakam Adayları Atama Kararı ile Bekilli İlçesine Vekil olarak atanarak göreve başlayan Kaymakam V. Şeyma Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçemizde yeni hizmete giren 112 Acil Çağrı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek merkezin çalışmaları hakkında bilgi alarak, vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.
Son olarak Belediyemize gelen Vali Hasan Karahan Belediye Başkanımız Mustafa Çoban’ı makamında ziyaret ederek, Belediyemizin ilçemizde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.