siber güvenlik

DENİZLİ BEKİLLİ'DE TEPKİYE NEDEN OLAN İSİM KALDIRILDI!

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde meclis kararına rağmen CHP'li Eski Belediye Başkanı Mustafa Başkafa döneminde parka konulmayan Atatürk Levhası, AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Çoban'ın talimatıyla konuldu.
CHP'li Eski Belediye Başkanı Mustafa Başkafa döneminde Çoğaşlı Mahallesi'nde bulunan ATATÜRK Parkı’nın isminin Yakup Gümüş Parkı olarak yazılması tepkilere neden olmuştu. İddiaya göre parkın yapımına destek veren Ali Gümüş, babasının ismi yazılı levhayı yaptırıp parkın girişine diktirdi. Böylece meclis kararına rağmen parkın ismi Yakup Gümüş oldu. Belediye meclis kararında parkın adı ATATÜRK olarak kabul edilmesine rağmen CHP'li Eski Belediye Başkanı Mustafa Başkafa bu yanlıştan geri dönmedi. O zaman Belediye Meclis Üyesi olan şimdi Bozkurt Noterliği yapan Bekir Çapar, Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bekilli Belediye Başkanı seçilen AK PARTİ' li Mustafa Çoban hemen talimat vererek parka ATATÜRK Parkı levhası taktırdı. Belediye Başkanı Mustafa Çoban 'Park ve Sokak isimlerine Belediye Meclisi karar verir, Belediye Başkanı uygular. Kimse keyfi isim veremez.' dedi. Böylelikle CHP'li Eski Başkanın yanlışını AK PARTİ’li Belediye başkanı düzeltti.